FORCE PALETA: NOVI INVERTERJI!

FORCE PALETA: NOVI INVERTERJI!

Telwin je razširil svojo izbiro varilnih aparatov za elektroobločno varjenje (MMA) z novo paleto inverterjev: Force 125, Force 145, Force 165 in Force 195, ki pridejo v priročnem kovčku z vso dodatno opremo.

 • MOŽNOST UPORABE, TUDI KO NI NA VOLJO NAPAJANJA!

  Vsi Force inverterji zagotavljajo delovanje ob priklopu na motorne generatorje z nihanjem napajalne napetosti +/-15%.

 • ZAŠČITA PRED ELEKTROMAGNETNIM POLJEM!

  Force je sinonim popolne zaščite uporabnika pred elektromagnetnim poljem. Telwin dosegel te izjemne rezultate s pomočjo obsežnih raziskav in študij o elektromagnetnih poljih, in posledičnimi projektnimi rešitvami, ki se uporabljajo za njihove izdelke.

 • INVERTER: KVALITETA ZA VSAKOGAR!

  Prednosti inverterske tehnologije so zelo očitne: nizka poraba energije, lahek in kompakten aparat, kontinuirana kontrola varilnega obloka, vgrajene naprave "arc force", "hot start" in "anti stick", ki zagotavljajo izjemno stopnjo kvalitete.

 • PRIPRAVLJEN ZA UPORABO VSEH VRST ELEKTROD!

  Rutilenske, bazične, elektrode iz nerjavečega jekla in litega železa: to so elektrode, ki se jih lahko uporabljajo. Ne glede na vrsto materiala, vrsto varjenja in pozicijo varjenja, bo vedno na voljo elektroda, ki se jo lahko uporabi s Force paleto varilnih aparatov.

 • IZJEMNA ZMOGLJIVOST!

  Ta nova tehnologija razvita v Telwinu izboljša učinkovitost hlajenja, kar podaljša delovnje aparata pred prekinitvijo. Zahvaljujoč te tehnologiji lahko Force inverterji pri 20°C zagotavljajo primerljive rezultate kot Tecnica paleta varilnih aparatov (primer: Force 165 lahko zavari 6 elektrod Ø 3,2 mm v 10 minutah pri 20°C).